Popiah Cheese Flakes

Announcing the arrival of Kruk Krak.

Apa itu Kruk Krak??

Popiah Cheese Flakes. HOMEMADE. FRESH.

Sangat BERHANTU!! Sekali hadap je dah boleh abes terus okeh!!

To order : Keyla 017-5699964


Selamat Hari Jadi Umi



Family Potrait

[Back Row-From Left] Syamima, Atiqah, Syahmi, Syafiq, Khairie, Syakila
[Front Row-From Left] Syafiqa, Adam, Norizan, Misran, Suhaili

Hari Raya Aidilfitri Pertama Adam Arsyad


Rezeki tahun ni takda baju raya baru untuk Mama & Ayah.

Untung Ayah sebab dapat Mama. (Ahaha puji diri sendiri).

Baju raya pertama tema pink sebab adik ipar baru je kawen. Ayah pakai baju sama. Baju Aaron Aziz yang beli dekat Jakel. Mama terpaksa beli baju baru sebab masa wedding tu Adam tak keluar lagi dari perut Mama, so baju Mama masa wedding adik ipar tu adalah baju maternity. Maka, Mama terpaksa beli baju,

Yang paling untung, Adam...sebab Adam dapat dua baju baru. Rompers baju melayu. Warna Merah & Warna Hijau.

Hari kedua pulak tema hijau sebab, wedding Ateh. Masa wedding Ateh nenek dah jahit baju cantik punya. Kali ni nasib baik, sebab wedding Ateh masa Adam dah keluar dari perut Mama and nenek jahit baju nursing paling gempak untuk Mama. Thanks nenek. :)

Oh ya, kali ni giliran raya kat Putrajaya. Raya kedua malam tu terus shoot balik Perak. Raya dengan Atok & Opah pulak.

First raya Adam dengan Mama & Ayah

First Raya Adam dengan Atuk & Nenek

First Raya Adam dengan Atuk & Opah