Hols for just a week...

Hmm..ofcoz it would never be enough!! After finishing all those assignment, projects, and exams…yeap, a bit relieve then. Well, nothing much can be done just for a week. Nak rest pon memang tak cukup ley katekan. Yelah, slalunye semester hols approximately 1 month and a half. Tp, ni satu minggu je…then, next week kene start keje. Haha…internship konon.
Apa ek aku wat time hols?

My hols start with a visit from Cik Jah and Ayah D sebab nk anta Mimi kursus kat Setapak.
Then, after 2 or 3 days, Iwan pindah masuk my house sbb dy da abes kontrak umah sewa at MMU. Plus, he already start his semester hols. Will stay here just for 2 weeks kot…then, pindah masuk hostel.
Hmm…yeap! Will start my intern on 3rd June. Me tak macam my other friends. Perlu carik umah sewa, n have to think bout the transports. How to get to the office. Me, just stay at home and enjoy the stay. Sbb umah n my tempat kerja tak jauh pon. Just take 15-20 mnts to get there. Okay la tu…
Before start intern sempat lagi p jalan2 and movie.. har3… Dat day p umah my friends kat wangsa maju, kebetulan dekat dengan tempat Mimi kursus tu. Saje nk p tengok da house, da surroundings umah yang derang stay. Well, dekat ngn LRT jer. Easy to go to work lah nanti. Yang stay kat situ awa, trek, hana n their friends lah.

Orang lain nk start intern da next day, me lak sempat lagik layan movie…cite Terminator:Salvation. Erm, for me dat movie biasa jer..Me tak minat sangat cita mengarut cam tu…har2…rekaan semata2.. Actually, bukan tak suka imagination, tapi just can’t accept da truth yang in the real world, people really can’t do dat kan.. da things yang lam movie tu. Huhu.. tp, nak wat camne…layan sajala…har3..
Other than that, p shopping… har3… memang dah pokai ni.. poket da nipis, digit number kat akaun pon da berkurang… shopping memang banyak. Venue pon banyak…Alamanda of coz la kan..plus kat Seremban. Sambil2 p jalan tempat Ateh, sempat lagi rembat 3 4 benda..hahah.. gila shopping ke pe…muahahha… sejak ble ak suke shopping ni? Aiyark!!!
So, sok luse da nk start intern sharapika…semoga Berjaya!! Kawan2 yang dah start intern pon, gudlark keyh!

0 comments:

Post a Comment