second week intern..huhu

Well, not bad! Banyak yang ak belajar kat sini…but, penat…memanglah! Ulang alik dari North Plant to South Plant everyday, sape tak penat kan. Dahla have to observe the machines being used by the operators there. Tp, tis week, benda yang paling memenatkan, have to setup new Auto-Feeding Screwdriver machine kat operation line. Fuh, me tolong2 je..it took us 3 hrs to setup the machine. Next week got another 2 machines to be installed. My sv dah remind me about that. And em, kene pasang sorang…aiyoh!!reti ke ak? Hua2…mesti lagi lame la nanti..huhu
And..alamak, my sv dah cakap, we will have to work on Sunday nanti sebab nak pasang screw counter kat 2 operation lines.huhu Can’t do dat on working days sbb those operators nk guna the machines la kan. Hmm..tp, takpelah…dapat income lebey sket..heheh me tgh nk jimat now..tolong la saya menjimatkan diri.. muahaha

Yeap, during the wiken, me p lepak umah hana kat wangsa maju tu…hmm okayla best… dt nite hang out ngan derang kat Old Town, then p pasar tani kat danau kota tu…hohoh… sronok derang jalan2 tgk barang…haha me lalu2 je..sbb tak suka sangat crowds. Heheh :P Hmm..mase stay kat umah derang tu lepak2, tdo, tgk tv…haha

Nantila if me free, ley pegi lepak sane lagi…next week wanis kate nak datang my house…hee :D bestnye ad org nk datang umah. N umi cakap nanti nk masak mee kari…heheh besh3 dah lame tak makan mee kari umi… :D Sape yang nk makan mee kari, join la wanis..hee

0 comments:

Post a Comment