Esok Friday!

Tup tap tup tap. Baru perasaan dah 3 minggu tak update. Tu pon perasaan masa tgh stalk Nerdie new blog theme with those posts yg me dah terlepas baca. Dengar cita dah ad orang nk masuk minang! zomg! wish you all the best babe. 

Hey! So, whassap? 0.o Since dah lama tak story. tak tahu plak nk cite ape. Sebab bnyak sangat cite..

Well, start with last week. Which will be one of our unforgettable story. My Sis got into an accident. and my mom also was in that car! I was so mad at that time.  That Persona's driver had carelessly bumped into my sis's car which she just own that pink myvi less than a month. I was mad because she had put my mom's life on risk. and I can't forgive her. Well, that gal tak mintak maaf pon. The thing is, boleh plak bagi alasan "persona memang masalah dy ngn side mirror, tak bley nampak belakang". Alasan tak bley blah....kalo camtu nk je ak g saman proton. await bodoh sangat g hire engineer yang tak reti nak design side mirror untuk persona. Kalau nk bagi alasan tu, pikir la dlu. haih...Nasib baik mengaku salah. Kalau tak, nk je ak cepukk!!

Haa...neway, lega nampak!ley update blog plak kan....

Hai, bukan ape. dapat 2 hari mc. So, baru la ad masa nk update. Kalau sebelum neh, mmg busy....tu sebab tak sempat nak update. Allah nk bg cuti, demam la plak kan. Sampai kena turn down 2 interviews. Tapi, ble pikir2 balik, betul gak cakap Mr. K. Thanks for that honest opinion. Esok Friday, tapi kena masuk kerja plak. Doc, nak mc lagi satu hari bley tak? 0.o hah? tak bley? Ok Fine! 


till we meet again......

Life with no regret is much easier~!


p/s: Ape perasaan you bile you baru angkat kereta tak sampai sebulan dah kene lenjan macam tu skali ngn org yg tak memandu secara etika?haih...kecewa! remuk hatiku!



2 comments:

  1. Lyana's Mum said...

    Alahai, sygnya keta... klu c.cah ni dh meraung dh ni tgk keta baru jd mcm ni........... huaaaaaaaaaaaaaaa!

Post a Comment