T R U S T



Trusting in the very best in you creates a flow in your life that carries you through the most difficult of times.


Trust

Trust is the quiet certainty in your heart that you are greater than any obstacle that you might face. Whenever problems or blocks arise, the voice of doubt will immediately appear, telling you that this difficulty is too big for you. But if you calm yourself and listen to your heart, a quiet voice will remind you of your true nature of pure Love & Unlimited Potential.
By trusting compassionate voice you will find the power to transform your difficulty into a lesson and gift that will help you on your way.

                        By Christopher Moon




Trend Kahwin Lambat



Wadde tajuk kan? Ahaha

Anyway betul ke kahwin lambat tu adalah trend masa kini? ohoh terpikir nak tulis pasal neh sebab dengar kat hot.fm semalam. Apa yang me dengar, mengikut statistik, 30% of wanita yang berumur 25 - 29 tahun masih belum berkahwin. Wow! Scary tak? 0.o

Antara faktor yang dibincangkan adalah seperti;

1. Kos Melangsungkan Perkahwinan - Dengar citer mahal, smpai puluh-puluh ribu. Mas kahwin plak mesti nak 10k keatas. Dan ini menjadi salah satu punca masalah kepada pihak lelaki yang kurang berkemampuan. atau pihak lelaki yang berfikiran, kehidupan lepas kahwin tu lagi penting! (Wah, agreed!)

2. Trauma - Ramai pasangan yang dah berkahwin sekarang bercerai-berai. So, sebagai alasan "nak carik yang betul-betul supaya benda macam tu tak berlaku". Alahai, bab jodoh....sape yang tahu. Yang penting pandai jaga diri sendiri dan relationship tu. InsyaAllah boleh diselesaikan dengan budi bicara dan toleransi.

3. Education - Oh! mengikut statistik tu pon...yang peratusan yang belum berkahwin tu sebab belajar tinggi-tinggi. Aiyok, kalo belajar tinggi-tinggi boleh melambatkan jodoh, buat ape nabi suruh "tuntutlah ilmu hingga ke negeri China". Lagipun, bina masjid neh besar pahala nya. 

4. Career - Ada jugak yang mementingkan career. Katanya nak pulun kerja dlu lebey kurang 5 tahun. Then, baru settle down...nak kahwin atau yang sewaktu dengan nya. Bukankah kalau dapat kongsi kan kejayaan itu lebih  manis dan bermakna?

Ntahlaa...mentality yang macam mana menyebabkan trend kahwin lambat tu. Ada jugak yang kahwin tapi tak nak zuriat. Macam mana Islam nak berkembang dan kekal utuh kalau tak ada warisannya. Tapi, apa pon, my opinion, senang je. Bukan semua kat atas tu. Tapi, sebab zaman sekarang neh susah nak cari lelaki yang teruna. ahaha Opss!! What I meant is susah nak carik lelaki yang biasa-biasa, perangai macam setan pon tak pe, tapi still ley jadik imam kat masjid. Wow! Macam mana tu? 0.o ahaha


Not-A-Thing


Hi

Life goes on as well as our age. We are getting older and older. And for today, do you realize what does it take to put you here today as how you are now. As for who you are? Well, its the hardship of life. Those things you have gone through since you are a kid or since you realise every single thing that you need in your life for you to boost up your motivation, to realization your dream into hope. and lastly to really know that reality would not always be as bright as dream.

What does it mean when you wake up in the morning and your butt really stuck on the bed. And the feeling just so in doubt. Like....what am gonna do today? What would it be today? Where am I supposed to be today? Argh....the feeling just so damn right when things are really not as parallel to what really satisfy you. Back to the childhood. We always believe, things will be aight when we grow up and got the scroll in the hand. But still really, it does not confirm you will get your satisfaction of life. This is what you say when you start to get bored with what you have. Or when you never get what you want. Or actually you dont even know what will satisfy you enough. It wont stop till you drop. Till the world just cant take the blame anymore. Till everything goes down. 

No matter what you say, nobody's care. nobody's would hear you and say "no worries, you will always know what you want and you will exactly get them". Because Allah knows best, and you wont know until you lost it.





Kapar, Klang


Hi There!

Life is getting tougher. And I have to be strong!

I am now going on training at Kapar, Klang. Damn 1 hour from home. More interesting, jam kat kilang sana awal 10 minit. And I have to reach there 15 minutes earlier before the morning meeting start. Wow! This training really depends on my initiatives. If I want to learn a lot then I have to work harder. There’s no specific module and the program itself really unorganized. Why the management team really does not realize about this? Busy with politics? Yeah FTW.

It is one month already, and we still did not get back the Myvi. Some documentation with the insurance team still not settles yet.

Nothing much as I have no idea for now. Will try to keep updating this column more frequent. Yeah FTW!