Ratu M


Wow! Ada cerita panas! panas!

Ahaha...tak la panas mana pon actually. Erm, tadi kan me kuar jenjalan just to release the tension in my head and shopping sikit-sikit.

Then, tgh dok jalan-jalan tu, suddenly terserempak ngn Ratu M. Eh-eh, tetiba plak jadi ratu kan. Bukan apa, tadi me nampak Miss M tu dah rambut panjang, mcm Ella...Ratu Rock Malaysia tu. So, tak salah me bagi gelaran Ratu M plak kan. Saje je mak nak bagi hangat, nak bagi dy glamour sikit kan. Well, tak cukup glamour lagi ke?0.o

Hmm...neh tulis entry neh mesti kena maki lagi. Eh, bukan me nak cakap pape pon. Me just nak cite yang sebelum kita org terserempak tu, me and Kak Cik luncheon kat Pizza Hut. Then, at that time...me tetiba bukak cite sal Ratu M tu. Me cakap, "hmm...kalo jumpa dia pon me sendiri tak tahu nak cakap apa." Well, memang betul pon.

Masa ternampak Ratu M tu kan, me jadi speechless...dunno what to say. and am shaking. Wow! tak tahu la dy ad aura ape kan. Masing-masing buat tak kenal. So, I guess we both have nothing to say actually. So, I believe we are zero-zero. Just assume that we tak pernah kenal each other. Macam me jumpe awek-awek cina kat mana-mana jua. 

Well, tak apa....me redha. Me pon dah maafkan Ratu M dengan apa yang dia buat me rasa neh. Just kalau dia still tak boleh nak maafkan me, tu terpulang kat dia lah. I have no right to force her lagipun. Enough is enough. So, sekarang memang terbukti. Kalau jumpa pon, I have nothing to say. Dan bermakna, mungkin this is the last entry pasal M. Anggap je me tak pernah kenal M. Senang citer kan!


p/s: Easier said than done!




eh, kejab-kejab...as for that, me nak upload gambar neh buat kenangan.






0 comments:

Post a Comment