Versus

Kelantan Vs Terengganu

Di saat ini, tgh game piala FA Kelantan lawan Terengganu di Stadium Bukit Jalil. Kejab tadi tgk, tapi bosan la plak. huhu....tgk kat tv1 je. macam tak menang je Kelantan. Game pon macam tak best tonight. Boleh plak Daudsu jaring gol sendiri di saat pengadil dah nak tiup wisel times up. ayoyo...tak pasal-pasal dapat extra time, and Terengganu ley jaring lagi satu gol. Ahaha....peminat TRW pasti kecewa.

Tapi, me tak ambil kisah pon pasal bola neh. Just tadi sebab Syafiq tgk, me layan jela. Lagipun cerekarama macam bosan je tonight. huhu

Anyway, lusa dah start kerja. Seems like I still cant decide either to stay home or not. Nampak gaya erkk balik ampang la esok. Lagipun, ma familiy sudah pulang from Kelantan. Wow! Missing them so much. Besides, even besday abah 6 June, and at that time abah kat Kelantan....and diorang dah sambut pon kat sana, we still gonna sambut as a whole family tomorrow. InsyaAllah~


Nampak gaya erk, still kena bear with the job and the house. Goodluck Syafiqa Misran!




0 comments:

Post a Comment