Our First Day Out

Fuh...setelah sebulan berpantang di rumah. Me gian sangat nak keluar jenjalan. Even pada hakikatnya, masa wedding Ateh tu masih belom habis pantang. Tapi, tu la...still nak buat itu ini terbatas.

Dah abes pantang tu, that weekend terus balik kampung. Kami dah rindu sangat nak balik Kuala Kangsar. Yelah, sejak dah sarat mengandung tak balik...so almost 2months tak balik. Huhu

So, the other weekend tu apa lagi. Terus ajak Husb keluar jenjalan. The whole day keluar. Pengalaman first time bawak Adam keluar jenjalan. Kekok la sket. Haha Bila dok dalam stroller tu dy diam je kalau ditolak. Tapi, kalau stop dy nanges. And ada part dy dah lapaar tu menggagau la cari tempat nk breastfeed. We went to IOI City Mall. Cesh...langsung tak Baby Nursing Friendly. Biliknya kecik je, ada sofa 1 seater sebijik and tempat basuh berak sbijik. OMG....nak cater beribu-ribu customer yang ada baby kecik, macam  ni je dy layan. Not so good la I think.

Since today semua orang free and my *niat untuk belanja family Seoul Garden belom lepas. So, today is the day. Anyway harini jugak adalah birthday Along. So, alang-alang tu celebrate. Alhamdulillah...lega rasanya. Akhirnya dapat jugak belanja family makan Seoul Garden. Fuhhh....0.6k jugak weh.

Yang penting, kitaorg jenjalan sampai tutup kedai okeh. Walaupun sedih jugak la sebab tak dapat satu pon barang yang kitaorg carik. Huhu next week dah start keje babe!!





0 comments:

Post a Comment