Adam is 3 months old

As usual, every month, need to go to the clinic for check up and get Adam vaccinated. Biasanya memang ramai. Sampai pukul 9, pukul 11 lebih baru abes. Hmm Kali ni pergi sorang je sebab Husband busy dengan projek baru. Kene buat sort of a computer. Me pon tak paham sangat dengan kerja dia. Orang yang tinggi sabarnya je boleh main dengan coding ni kan. If me, tgk 5 minit pon dah rasa nak muntah. Haha...

And so, after check up ingatkan nak surprise kan nenek. Terus balik rumah Putrajaya. Nenek rindu sangat dengan Adam sebab Adam dah start stay dengan babysitter this month. Sampai je Putrajaya, haha tengok-tengok nenek tak ada. Rupanya nenek pon pergi klinik tak balik lagi. Bila nenek sampai rumah dlm pkl 1 tu terus nenek terkam Adam, tak sempat nak bukak tudung lagi kan. Hehe



Selepas rehat kat rumah kejab, nenek ajak pergi Alamanda sebab nak bayar bil Digi. So, Mama pon bawakla Adam pergi jalan-jalan. Then, singgah makan di Food Court. Nenek dan Atuk teringin nak makan sizzling kan.


0 comments:

Post a Comment