Homemade Chicken Ball

Alkisah terlebih rajin that day. Kita main masak-masak dengan husband. Bukan main semangat lagi nak buat homemade chicken ball. Tengok resepi macam senang je. Husband ni kalau kita nak masak, dia makin semangat..sebab dia memang suka makan kat rumah. Lagipon chicken ball ni boleh buat banyak-banyak, then simpan dalam fridge. Bila balik kerja, senang, just fry. Nasib baik, Adam behave. Sekarang ni, kalau ada masa nak masak pon, waktu wikend jela. Sebab, during weekdays, memang dah tak sempat. Sampai rumah dah maghrib, pastu Adam plak dah pandai nak ngempeng je. Mama dia nk buat kerja rumah pon tak berapa nak sempat. Nasib baik Ayah memahami and rajin tolong Mama kan.

Adam yang behave, main dengan first toy dia.







Haha...after masak tengok2 dah macam ni. Semangat nak pusing-pusing.

0 comments:

Post a Comment